Q-Furniture

Q-Interiors begeleidt je keuze en maakt van je huis een warme en cosy thuis waar het gezellig vertoeven is.
Overtuig jezelf, niet alleen door het bekijken van onze meubels voor alle leeftijden, stijlen en wensen, maar door ons uniek interieurconcept, standaard of op maat.
Heel wat van de meubels die je in onze showroom terugvindt, kunnen op maat worden of in de hout-, leder of textielsoort van uw dromen en budget worden vervaardigd. En dit zonder dat dit duur hoeft te zijn.

Q-Indoor

Nieuw: Renovatie en volledige inrichting van uw interieur met verrassende prijzen.
Dit alles onder leiding van een team, bestaande uit een interieurdesigner, binnenhuisarchitect en een ontwerper voor kantoor of huis.
Uitgevoerd onder leiding van bekwame vakmensen en geregistreerde aannemers. Inrichtingen vormen bij Q-Interiors een belangrijke activiteit.
Wij democratiseren de interieurinrichtingen en helpen de klant een stijl te vinden. Door het werken met verschillende stijlen kan iedere klant zijn eigenheid bewaren.
Vraag ons vrijblijvend inlichtingen met een bezoek van onze specialisten aan uw woonst.

Q-Furniture & Q-IndoorWe verwelkomen je te Waregem in een verrassend concept met een hedendaags en uniek aanbod. Het Q-Interiorsteam wil van jouw huis een warme en gezellige thuis maken. Tijdens een persoonlijk contact krijgen we een goed inzicht in de wensen van jij, de klant. De start van een uniek concept dat zich richt op renovaties en totaalinrichting.

Contacteer ons

Vichtseweg 35 8790 Waregem Phone:+32(056) 60 29 37 Fax:32(056) 60 29 37 Email:info@q-interiors.be Web:www.q-interiors.be

Webdesign

ℹ Be Different gcv
✆ + 32 (0) 496 381 381
✉ tom@bedifferent.be
Web: bedifferent.be

Meld u aan voor onze interieurbrief

GOED IDEE: Abonneer u op onze interieurbrief en blijf op de hoogte van ons bedrijf, interieurideeën, tips en promoties

© Copyright 2019 - Q-Interiors Waregem                                          Privacy-GDPR  Disclaimer Cookies