Over ons

Quality for Home and Garden

11/11/2017: een historische dag voor de nieuwe zaak Q-interiors (quality for home and garden) gelegen in de Vichtseweg 35,8790 Waregem.

De zaak Feijtraij-Vergote kreeg een volledige make-over en werd hervormd tot een trendy meubelwinkel met een nieuw concept waar het aangenaam winkelen is.Kom ons ontdekken. Altijd welkom!

Het Q-Interiors team gaat verder met dezelfde waarden om haar klanten optimaal te helpen. Kwaliteit staat voorop en dit samen met correcte prijzen, service en klantvriendelijkheid.  U kan altijd bij ons altijd terecht voor advies.  Zelfs maatwerk behoort tot de mogelijkheden. We werken samen met specialisten die uw project van A tot Z opvolgen indien u dat wenst. De klant kiest  en wij realiseren uw woondromen en indien gewenst een volledige renovatie van uw interieur onder leiding van specialisten.  Alle renovatiewerken worden door ervaren vakmensen uitgevoerd. Uw huis wordt uw thuis! Bij ons kan u dan ook terecht voor alle soorten stoelen, tafels, salons voor zowel interieur als exterieur.  Een tevreden klant, dat is ons doel.

We heten u van harte welkom!

Bruno Feijtraij

Zaakvoerder

Zorgt voor de planning van de leveringen van de bestelde meubelen. Is vaak aanwezig op toonaangevende interieurbeurzen zowel in binnen- en buitenland om zo steeds het nieuwste aanbod te hebben voor Q-interiors.

Bart Feijtraij

Zaakvoerder

Vakkennis op alle terreinen: interieur, tuinmeubelen en verlichting.  Is één van de vertrouwenspersonen wanneer u Q-Interiors bezoekt en het uithangbord bij uitstek.

Paula Vergote

Stichter

Stichter van de zaak in 1967 en ontvangst nog steeds graag haar klanten en houdt van sociaal contact.Is altijd op zoek naar nieuwe zaken en heeft veel kennis opgebouwd. 

Annick Vandromme

Bediende

Veelal aanwezig in het weekend met een helpende hand

Evelyn Frickelo

Bediende

Veelal aanwezig in het weekend met een helpende hand

Stephanie de Vreeze

Interieurspecialist

Is het aanspreekpunt bij uw bezoek en is al jaren vertrouwd met interieur.  Een creatieve geest die u kan helpen bij het verwezenlijken van uw “thuis”.  Voor advies kan u bij haar altijd terecht.

Onze interieurspecialisten:

Vincent V

Interior Designer

Stefaan L

Projectontwikkelaar en advies

Willem B.

Interior Designer

Klanten getuigenWe verwelkomen je te Waregem in een verrassend concept met een hedendaags en uniek aanbod. Het Q-Interiorsteam wil van jouw huis een warme en gezellige thuis maken. Tijdens een persoonlijk contact krijgen we een goed inzicht in de wensen van jij, de klant. De start van een uniek concept dat zich richt op renovaties en totaalinrichting.

Contacteer ons

Vichtseweg 35 8790 Waregem Phone:+32(056) 60 29 37 Fax:32(056) 60 29 37 Email:info@q-interiors.be Web:www.q-interiors.be

Webdesign

ℹ Be Different gcv
✆ + 32 (0) 496 381 381
✉ tom@bedifferent.be
Web: bedifferent.be

Meld u aan voor onze interieurbrief

GOED IDEE: Abonneer u op onze interieurbrief en blijf op de hoogte van ons bedrijf, interieurideeën, tips en promoties

© Copyright 2019 - Q-Interiors Waregem                                          Privacy-GDPR  Disclaimer Cookies